Modern shopping center

Kauppakeskus Sello

Sello toimii suunnannäyttäjänä, kuinka kauppakeskusliiketoimintaa harjoitetaan kestävästi ja kuinka hiilineutraaliuuden rakentaminen käytännössä tapahtuu.

A man smiling in store

Hartwall

Mittava valaistusuudistus toi valtavan energiansäästön. Uudet 86 watin high-bay ledivalaisimet ja lediloisteputket valaisevat nyt 64 000 neliötä tehtaan pinta-alasta.

lighting of a steel production facility

Tibnor

Parannus työturvallisuuteen ja viihtyvyyteen. Kestävään terästeollisuuteen tähtäävä Tibnor kääntyi älyvalaistuksen puoleen energiansäästötavoitteissaan.

Valaistus on usein suurin yksittäinen energiankulutuksen kohde lämmityksen jälkeen ja voi kattaa jopa 40 % kiinteistön sähkön kulutuksesta.

Toteutamme älyvalaistusuudistuksen avaimet käteen –ratkaisuna, johon sisältyy kaikki ensimmäisestä kartoituksesta suunnitteluun, säästölaskelmiin, valaisimiin, asennuksiin ja käyttöopastukseen. Valaistusuudistukset on mahdollista toteuttaa erittäin kannattavalla ESCO-rahoituksella, jossa laskennalliset energiansäästöt toimivat osana rahoitusmekanismia, säästäen rahaa ensimmäisenä päivästä alkaen.

Lisää valaistusprojektejamme

Modern building with LED lights

Sibeliustalo

Arvorakennuksen kasvojenkohotus ja 30 000 euron vuosittaiset säästöt. Uusilla LED-valoilla koko talon ulkonäköä voidaan nyt muokata, värimaailmaa vaihtaa, sekä korostaa erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia.

Factory building lighting

Feon

Kestävää terästä – Valaistusuudistus mullisti Feonin teräspalvelun. Valaistusuudistuksessa haasteena olivat valtavien tilojen mittasuhteet, korkealla olevat valaisimet sekä massiiviset terästuotteet, jotka kulkivat pitkin suuria halleja.

Vuosi 1985

Lemkem perustettiin 1985 koko Suomen alueella toimivaksi kiinteistönhoidon tukuksi

Noin 1 miljoona

Noin miljoona suomalaista elää päivittäin asentamiemme valonlähteiden alla

30%

Toimittamiemme valaistusuudistusten keskimääräinen energiankulutuksen lasku

13 asiantuntijaa

Verkkokauppamme lisäksi asiakkaitamme palvelee 13 alueellista tuote- ja valaistus asiantuntijaa

Tilaa Classic -uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon uusimmista tarjouksista, kampanjoista, kilpailuista ja vinkkejä valaistukseen ja kiinteistönhoitoon