LVI- ja sähköalan putkiasennukset ja huollot Lemkemiltä

Yritykset

Taloyhtiöt

Isännöitsijät

Putkiasennus Lahden ja koko Päijät-Hämeen alueella

Toteutamme LVI-alan putkiasennuksia ja huoltoja niin yrityksille kuin taloyhtiöille Lahden ja Päijät-Hämeen alueella aina pienemmistä putkiasennustöistä suurempiin projekteihin. Meidän kauttamme saat putkimiehet, asennukset, huollot ja tarkistukset ammattitaidolla ja pitkällä kokemuksella.

Asennukset ja huollot moneen eri lämmitysratkaisuun

Lemkem on apunasi monipuolisesti putki-, lämmitys- ja LVI-alan töissä Lahden ja Päijät-Hämeen alueella oli kyseessä sitten maalämpö­pumpun tai ilma-vesilämpöpumpun asennus tai huolto, me autamme!

Putkiasennukset ja huollot tehokkaasti, mutta ennen kaikkea laadukkaasti

Putkiasennus- ja huoltopalveluumme kuuluvat laadukkaiden tuotteiden ja oikeaoppisten asennusten lisäksi asiantunteva opastus. Pyrimme toteuttamaan putkiasennukset mahdollisimman vähällä häiriöllä niin, että siitä ei synny haittaa kiinteistön käyttäjille tai vierailijoille. Huoltohenkilöidemme mukana kulkee aina laadukkaat työvälineet sekä yleisimmät varaosat erilaisia putkiasennus- ja huoltotöitä varten.

Toiminnan keskiössä asiakastyytyväisyys

Tavoitteemme on, että asiakkaamme ovat tyytyväisiä työmme jälkeen ja panostammekin tehokkaaseen ja laadukkaaseen työhön markkinoiden sopivilla hinnoilla ja aina asiakkaiden toiveisiin pohjautuen.

Vuosi 1985

Lemkem perustettiin 1985 koko Suomen alueella toimivaksi kiinteistönhoidon tukuksi

Noin 1 miljoona

Noin miljoona suomalaista elää päivittäin asentamiemme valonlähteiden alla

30%

Toimittamiemme valaistusuudistusten keskimääräinen energiankulutuksen lasku

13 asiantuntijaa

Verkkokauppamme lisäksi asiakkaitamme palvelee 13 alueellista tuote- ja valaistus asiantuntijaa

Tilaa Classic -uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon uusimmista tarjouksista, kampanjoista, kilpailuista ja vinkkejä valaistukseen ja kiinteistönhoitoon