Lemkem Valaistussuunnittelu ja asennus lyhyesti

Number one ball

Kartoitus

Erittäin kokenut valaistustiimimme suorittaa kartoituksen kiinteistön tarpeet huomioiden. Mikäli johonkin tilaan tarvitaan lisää valoa, esimerkiksi tarkkuutta vaativaan työhön tai vireystilan ylläpitoon, on se tärkeä selvittää kartoitusvaiheessa.

Number two ball

Suunnittelu

Insinöörimme laskevat juuri teille optimaalisen valaistuksen jokaiselle tilalle erikseen. Kokonaistoimittajana kiinnitämme erityishuomiota nykyisten valaisimien uudelleenkäyttö- mahdollisuuksiin.

Number three ball

Asennus

Satoja kohteita toteuttanut asennustiimimme toteuttaa uudistuksen omien suunnittelijoidemme työn pohjalta nopeasti, luotettavasti ja mahdollisimman huomaamattomasti kiinteistönne normaalille toiminnalle.

Valaistussuunnittelu alkaa kartoituksesta

Valaistuskartoituksessa valaistuksen nykytila ja tulevaisuuden tarpeet kartoitetaan erittäin kattavasti, kiinteistön erityistarpeet huomioiden. Analysoimme kaikki kiinteistön valonlähteet ja suunnittelemme juuri teille parhaiten sopivan ratkaisun, oli kyseessä sitten perinteisen lampun vaihto LED-vaihtoehtoon, pieniä sähkömuutostöitä vaativa valonlähteen vaihto tai valaisimien kokonaisvaltaisempi päivitys.

Keskustelu ja tarpeiden kartoitus

Keskustelemme kanssanne valaistuksen nykytilasta, valomäärän riittävyydestä ja tilojen käyttötarkoituksesta. Huomioimme jo kartoitusvaiheessa tavoitteenne esimerkiksi energian ja CO2-säästöjen maksimoimiseksi.

Laadukkaan ja energiatehokkaan valaistuksen salaisuus piilee suunnittelussa

Lemkem Valaistussuunnittelussa insinöörimme laskevat juuri teille optimaalisen valaistuksen jokaiselle tilalle erikseen. Kokonaistoimittajana kiinnitämme erityishuomiota nykyisten valaisimien uudelleenkäyttömahdollisuuksiin. Laskemme ja suunnittelemme juuri teidän kiinteistöllenne parhaiten soveltuvan valaistusuudistuksen. Lisäämme toivomustenne mukaisesti BLE Bluetooth ohjausta, auringonvalon mukaan säätyviä sensoreita ja uusia valaisimia.

Kustannustehokkain energiasiirtymä

Pyrimme säilyttämään mahdollisimman paljon alkuperäisiä valaisimia ja tekemään uudistuksen LED-lampuilla, jotta uudistus on mahdollisimman kustannustehokas.

Käytämme valaistusprojekteissamme Opplen valaisimia ja ratkaisuja

Opplen valaistustuotteitta voidaan käyttää missä tahansa. Valaisimien asennus on äärimmäisen yksinkertaista ja nopeaa sekä kaikkia valaisimia voidaan ohjata OPPLE Smart Lighting -sovelluksella. Ylimääräisiä johtoja, liittimiä, yhdyskäytäviä, palvelimia tai ohjaimia ei tarvita.

Sisävalaistus

Paneeleista ja spoteista highbay ja vedenpitäviin sisävalaisimiin. Laaja valikoima helposti asennettavia tuotteita ja ratkaisuja kiinteistösi sisävalaistukseen!

Ulkovalaistus

Valonheittimistä ja katuvaloista pylväiden yläosiin ja pollareihin. OPPLE Lighting tarjoaa kiinteistöllesi laajan valikoiman ulkovalaisimia, jotka sopivat ympäristöönne.

Opple älyvalaistusjärjestelmä

Valaistusuudistukset toteutetaan älykkäällä Bluetooth BLE -ohjatulla LED-teknologialla, jolloin kiinteistön energiansäästö paranee entisestään auringonvalon tai liikkeen mukaan säätyvien sensorien avulla.

Valaistuksen asennus

Satoja kohteita toteuttanut asennustiimimme toteuttaa uudistuksen omien suunnittelijoidemme työn pohjalta nopeasti, luotettavasti ja mahdollisimman huomaamattomasti kiinteistönne normaalille toiminnalle.

Valaistuksen asennus älyvalaistus lemkem

Käyttöönotto ja opastus

Mikä ei jää huomaamattomaksi on kuitenkin valmis uudistus. Tarkastamme yhdessä kanssanne uudistuksen, mittaamme valon laadun ja määrän ja suoritamme käyttöönoton.

Älykäs LED-valaistus parantaa tutkitusti muun muassa terveyttä kiinteistössä

Laajan Cornellin yliopiston tutkimuksen mukaan valaistuksen voimakas parannus vähensi kiinteistön käyttäjien silmärasitusta 51%, päänsärkyjä 63% ja väsymystä 56%.

Vuosi 1985

Lemkem perustettiin 1985 koko Suomen alueella toimivaksi kiinteistönhoidon tukuksi

Noin 1 miljoona

Noin miljoona suomalaista elää päivittäin asentamiemme valonlähteiden alla

30%

Toimittamiemme valaistusuudistusten keskimääräinen energiankulutuksen lasku

13 asiantuntijaa

Verkkokauppamme lisäksi asiakkaitamme palvelee 13 alueellista tuote- ja valaistus asiantuntijaa

Tilaa Classic -uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon uusimmista tarjouksista, kampanjoista, kilpailuista ja vinkkejä valaistukseen ja kiinteistönhoitoon