Lemkem Lamppukaappi™ on helpoin ja yksinkertaisin tapa tehostaa kiinteistön lamppujen ja hoitotuotteiden hankintaa ja huoltoa

Asiakaslähtöisyys

Palvelemme teitä 40 vuoden kokemuksella verkossa ja paikan päällä

Nopeat toimitukset

Teitä palvelee 3000 neliön varasto nopeiden yhteyksien varrella Lahdessa

Asiakaskokemus

Sadat asiakkaamme ovat kulkeneet kanssamme yrityksen alusta asti.

Ympäristö

Liiketoimintamme säästää CO2-päästöjä kymmeniä miljoonia kiloja vuosittain.

Lemkem Lamppukaappi – lamput ja kiinteistöhoidon tuotteet palveluna

Lemkem Lamppukaappi™ on helpoin ja yksinkertaisin tapa tehostaa kiinteistön lamppujen ja hoitotuotteiden hankintaa ja huoltoa​.

  • Kartoitamme kiinteistön lamput ja koko valaistuksen
  • Teemme selvityksen tarvittavista lampuista rappukohtaisesti
  • Toimitamme Lemkem Lamppukaapin valmiiksi täytettynä tarvittavilla tuotteilla ja listattuna, mihin mikäkin tuote kuuluu
  • Toimitamme kaappiin täydennystä aina tarpeen tullen

Lamppukaapin tuomat hyödyt kiinteistölle

Kun kiinteistössä on käytössä Lamppukaappi™, huoltotehtävien hoito on nopeaa ja vaivatonta. Huoltotehtävän aikana ei tarvitse selvitellä, mikä lamppu käytävän rappuvalaisimeen kuuluu, koska Lamppukaappi™ on suunniteltu juuri kiinteistön huoltotarpeita varten.

Lamppukaappi osana kiinteistönhuoltoa on ympäristöystävällinen ratkaisu

Number one ball

Vähemmän CO2-päästöjä

Kun huoltotehtävän aikana pitää poistua kohteelta puuttuvan lampun takia, sen seurauksena syntyy ylimääräistä hiilidioksidipäästöä. Lamppukaapin ansiosta kiinteistöstä löytyy kaikki sen huoltoon tarvittavat tuotteet, jolloin kohteelta ei tarvitse poistua ja sen seurauksena syntyy vähemmän CO2-päästöjä.

Number two ball

Pienempi energiankulutus

Lamppuvalikoimamme ansiosta pystymme kartoittamaan ja valitsemaan kiinteistöönne juuri oikeat lamput, jotka säästävät energiaa valtavasti pidemmän elinikänsä ansiosta.

Number three ball

Vähemmän selvittelyä

Huoltotehtävät eivät aina suju nopeasti ja vaivattomasti, koska sen aikana voidaan joutua selvittämään esimerkiksi, mikä lamppu sopii kiinteistön pesutilaan. Lamppukaapin ansiosta selvittelyä ei tarvitse tehdä, koska se sisältää juuri oikeat tuotteet ja ohjeet kiinteistönhoitoa varten.

Lähes 40 vuoden kokemus lampuista, valaistuksesta ja kiinteistöhuollon tuotteista

Lähes 40 vuotta sitten olimme hieman aikaamme edellä. Olimme ensimmäinen yritys Suomessa joka alkoi tuoda maahan energiansäästölamppuja 80-luvulla. Asiakkaiden tarpeesta lähtenyt ja sitä ennakoiva palvelulupauksemme on pitänyt tähän päivään saakka.

Kokemuksemme ansiosta tiedämme tarkalleen paljon suomalaisessa kerrostalossa kuluu vuodessa jääsulaa ja kuinka usein ilmanvaihdon suodattimet tulee vaihtaa terveen hengitysilman varmistamiseksi. Palvelumme avulla kiinteistönhoito voi keskittyä itse tehtäviin, ei tukussa jonotukseen tai tuotteiden etsimiseen erikoiskaupoista.

Meillä on erittäin vahva tarjonta ja jalansija laadukkaiden ja heti varastosta löytyvien valaisimien, lamppujen ja kiinteistönhoidon tuotteiden toimittamisessa. Oli tarpeesi perinteisen lamppujen korvaaminen ledeillä, valaistusuudistus tai kiinteistönhoidon tuotteiden tilaus, alueellinen asiantuntijasi osaa auttaa.

Valikoimamme käsittää yli 3000 eri tuotetta, LED-lampuista valaisimiin ja kiinteistönhoidon perinteisiin tuotteisiin. Pidämme jatkuvasti varastoituna yli 2000 eri tuotetta.

Vuosi 1985

Lemkem perustettiin 1985 koko Suomen alueella toimivaksi kiinteistönhoidon tukuksi

Noin 1 miljoona

Noin miljoona suomalaista elää päivittäin asentamiemme valonlähteiden alla

30%

Toimittamiemme valaistusuudistusten keskimääräinen energiankulutuksen lasku

13 asiantuntijaa

Verkkokauppamme lisäksi asiakkaitamme palvelee 13 alueellista tuote- ja valaistus asiantuntijaa

Tilaa Classic -uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon uusimmista tarjouksista, kampanjoista, kilpailuista ja vinkkejä valaistukseen ja kiinteistönhoitoon