Lemkem Huoltotuotepalvelu™ taklaa kiinteistön huollosta aiheutuvia kustannuksia ja päästöjä täysin uudella tavalla

Asiakaslähtöisyys

Palvelemme teitä 40 vuoden kokemuksella verkossa ja paikan päällä

Nopeat toimitukset

Teitä palvelee 3000 neliön varasto nopeiden yhteyksien varrella Lahdessa

Asiakaskokemus

Sadat asiakkaamme ovat kulkeneet kanssamme yrityksen alusta asti.

Ympäristö

Liiketoimintamme säästää CO2-päästöjä kymmeniä miljoonia kiloja vuosittain.

Lemkem Huoltotuotepalvelu™ – kiinteistöhuollon tulevaisuus

Lemkem Huoltotuotepalvelu™ on hyvin nopea tapa laskea kiinteistönhoitoon liittyviä kustannuksia ja hiilidioksidipäästöjä. Huoltohenkilöstö joutuu usein poistumaan kohteilta lisätarvikkeiden hakua varten, odottamattomien ongelmien edessä.

  • Mahdollistaa huoltoyhtiölle suuremman kohdemäärän hallinnan huoltokierroksella
  • Parantaa huoltotehtävien vasteaikaa huomattavasti
  • Parantaa vuokralaisten tyytyväisyyttä ja selkeyttää huollossa tarvittavien tuotteiden hankintaa valtavasti

Kaikki yhdellä kuukausilaskulla, helposti, ennakoitavasti ja kustannuksia säästäen.

Miksi kiinteistönne kannattaa valita Huoltotuotepalvelu™?

Jokainen huoltotehtävä alkaa ja loppuu kohteelta. Huoltotuotepalvelun™ ansiosta kohteelta ei tarvitse poistua kesken tehtävän vaan huolto saadaan tehtyä kohteella, vaikka lisätehtäviä tulisi, koska kohteesta löytyy jo valmiiksi kaikki sen huoltoon tarvittavat tuotteet.

Huoltotuotepalvelu™ lisää kiinteistön käyttäjien tyytyväisyyttä

Kun kiinteistössä on käytössä Huoltotuotepalvelu™, huoltotehtävät on nopeampi hoitaa, joka kasvattaa kiinteistön käyttäjien tyytyväisyyttä. Lisäksi palvelumme mahdollistaa useampien kohteiden hoidon saman päivän aikana.

Huoltotuotepalvelu™ laskee huoltoyrityksen ja kiinteistön hiilijalanjälkeä merkittävästi. Yhdistettynä muihin Hiilineutraali kiinteistö™ -palveluihin, on kiinteistön hiilineutraalius toteutettavissa kokonaisuudessaan.

Tiedämme tarkalleen paljon suomalaisessa kerrostalossa kuluu vuodessa jääsulaa ja kuinka usein ilmanvaihdon suodattimet tulee vaihtaa terveen hengitysilman varmistamiseksi. Palvelumme avulla kiinteistönhoito voi keskittyä itse tehtäviin, ei tukussa jonotukseen tai tuotteiden etsimiseen erikoiskaupoista.

Yhden lampun haku huoltokohteen ulkopuolisesta kaupasta voi vaihtoehtokustannukset huomioituna maksaa huoltoliikkeelle jopa 100 euroa.

7 hengen huoltotiimin säästöt Huoltotuotepalvelun™ avulla

1645h

Säästettyä työtuntia*

112 000€

Kustannussäästöjä*

11 333kg

Vähemmän CO2-päästöjä*

Huoltotuotepalvelu säästää kiinteistönhuollon kustannuksia 16 000 euroa vuodessa

Kohteelta poistuminen kasvatti huoltotehtävän vasteaikaa 75 minuutilla

Kello 8.05 Harri Huoltomiehen puhelin hälyttää. Vikailmoitus koskee Lauttasaaressa sijaitsevan kohteen rappukäytävävalaisinta. Odotettu ajoaika huoltokonttorilta kohteelle on noin 10 minuuttia. Paikan päällä selviää, että kyseessä onkin LED-erikoisvalaisin, jonka vaihto vaatii käyntiä erikoisliikkeessä. Palatessaan autolle Harri huomaa parkkipaikalla suuren öljyläikän, joka vaatii välitöntä huomiota. Huoltoauton öljynpoistoaine on kuitenkin päässyt loppumaan ja sitä täytyisi täydentää samalla reissulla.

Matka Espoon Hannuksessa sijaitsevaan erikoisliikkeeseen vie noin 20 minuuttia. Vartin shoppailun jälkeen Harri poistuu liikkeestä öljynpoistoaineen kanssa, mutta ilman uutta lamppua. Lähin lamppujen erikoisliike on noin 10 minuutin ajomatkan päässä. Onnistuneen hankintareissun jälkeen Harri palaa kohteelle. Työaikaa on kuitenkin ennättänyt kulua jo 85 minuuttia. Varsinainen hälytyskäynnin syy ja öljynpoisto vievät 15 minuuttia ja uusia huoltotehtäviä alkaa olla jonossa.

Vikailmoituksesta vian korjaamiseen kesti 100 minuuttia eli melkein 2 tuntia ja pakettiauton hiilidioksidipäästöt kuluneelta matkalta oli 6,4 kg *.

Kohteelta poistuminen kasvatti vikatehtävän vasteaikaa 75 minuutilla. Lampun ja öljyläikän hoitamisesta tuli ylimääräisiä kustannuksia noin 65 € *. Tämä aika olisi voitu käyttää toisissa huoltokohteissa.

Vuodessa yhdeltä huoltomieheltä tämä tarkoittaa 253 hukattua työtuntia, 16 000 euroa ylimääräisiä kustannuksia sekä 1 619 kg ylimääräisiä CO2-päästöjä ympäristöön.

Vuosi 1985

Lemkem perustettiin 1985 koko Suomen alueella toimivaksi kiinteistönhoidon tukuksi

Noin 1 miljoona

Noin miljoona suomalaista elää päivittäin asentamiemme valonlähteiden alla

30%

Toimittamiemme valaistusuudistusten keskimääräinen energiankulutuksen lasku

13 asiantuntijaa

Verkkokauppamme lisäksi asiakkaitamme palvelee 13 alueellista tuote- ja valaistus asiantuntijaa

Tilaa Classic -uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon uusimmista tarjouksista, kampanjoista, kilpailuista ja vinkkejä valaistukseen ja kiinteistönhoitoon