Lähes 40 vuotta perinteistä asiakaskeskeistä palvelua, parhaalla ammattitaidolla kiinteistöhoidon tuotteista ja valaistuksesta

Asiakaslähtöisyys

Palvelemme teitä 40 vuoden kokemuksella verkossa ja paikan päällä

Nopeat toimitukset

Teitä palvelee 3000 neliön varasto nopeiden yhteyksien varrella Lahdessa

Asiakaskokemus

Sadat asiakkaamme ovat kulkeneet kanssamme yrityksen alusta asti

Ympäristö

Liiketoimintamme säästää CO2-päästöjä kymmeniä miljoonia kiloja vuosittain

Mitä kiinteistökartoituksella tarkoitetaan?

Number one ball

Kiinteistökartoitus

Asiantuntijamme kartoittaa 1-3h kartoituskäynnillä kiinteistönne optimaalista huoltoa tai valaistusta varten.

Number two ball

Data ja optimointi

Suunnittelemme ja rakennamme kartoituskäynnin jälkeen kiinteistöösi todellisen huoltotarpeen mukaisen tuotekokonaisuuden ja toimitusaikataulun.

Number three ball

Toimitus

Toimitamme kiinteistöösi haluamaasi paikkaan Lemkem Palvelukaapin™, jonka sisältö on optimoitu kiinteistösi tarpeiden mukaisesti. Kaappi sisältää kaikki tarvittavat ohjeet tuotteiden käyttöön. Toimitamme kiinteistöönne lisää tuotteita aina sen mukaan, kun niitä tarvitaan.

Voittamaton valikoima

Valikoimamme käsittää yli 3000 eri tuotetta, LED-lampuista valaisimiin ja kiinteistönhoidon perinteisiin tuotteisiin. Pidämme jatkuvasti varastoituna yli 2000 eri tuotetta valmiina palvelemaan kiinteistönne tarpeita.

Hyvinvoiva hiilineutraali kiinteistö

Haluamme, että suomalaiset kiinteistöt ovat ennen kaikkea hyvinvoivia ja hyvin hoidettuja. Esimerkiksi valaistuksen täytyy energiankäytön vähentämisen lisäksi parantaa myös turvallisuutta, viihtyvyyttä ja ehkäistä väsymystä. Hyvinvoivassa kiinteistössä sisäilma on puhdasta ja terveellistä, koska ilmanvaihdon suodattimet vaihdetaan automatisoidulla syklillä ja käytävien siivouksessa käytetään ammattilaistason tuotteita, joista ei jää jäämiä sisäilmaan.

Valaistus on usein suurin yksittäinen energiankulutuksen kohde lämmityksen jälkeen ja voi kattaa jopa 40 % kiinteistön sähkön kulutuksesta.

Valaistus osana hyvinvoivaa kiinteistöä

Kiinteistökartoituksen yhteydessä voimme kartoittaa kiinteistönne todellisen valaistustarpeen 1-3h kartoituskäynnillä ja laadimme maksimaaliset energiansäästöt tuovan Älyvalaistussuunnitelman, jonka avulla kiinteistön viihtyvyys, työteho ja arvo kasvavat merkittävästi ja energiaa säästyy lähes aina 20-40%.

40%

Älyvalaistus säästää jopa 40% paremmin energiaa.

60%

LED-valaistus kuluttaa jopa 60% vähemmän energiaa.

60%

Valaistuksen parannus vähentää päänsärkyä jopa 60%.

Hyvä valaistus parantaa piha-alueen ja julkisivun ulkonäköä, lisää turvallisuutta ja vähentää esimerkiksi kaatumisia liukkailla keleillä. Ilkivalta myös vähenee ja parkkeerausturvallisuus paranee. Rappukäytävissä liikkeen tai auringonvalon mukaan säätyvä älyvalaistus säästää energiaa huomattavasti, ollessaan päällä vain silloin ja siellä missä sitä tarvitaan.

Kiinteistösi kumppani vuodesta 1985

Lähes 40 vuoden ajan olemme laskeneet asiakkaidemme kiinteistöjen ylläpitokustannuksia, helpottaneet kiinteistönhoitoon liittyvää logistiikkaa ja parantaneet kiinteistöjen viihtyvyyttä. Pyrimme aina ennakoimaan ja reagoimaan asiakkaidemme muuttuviin tarpeisiin ja kehittämään palvelukokonaisuudestamme yhä toimivampaa.

Vuosi 1985

Lemkem perustettiin 1985 koko Suomen alueella toimivaksi kiinteistönhoidon tukuksi

Noin 1 miljoona

Noin miljoona suomalaista elää päivittäin asentamiemme valonlähteiden alla

30%

Toimittamiemme valaistusuudistusten keskimääräinen energiankulutuksen lasku

13 asiantuntijaa

Verkkokauppamme lisäksi asiakkaitamme palvelee 13 alueellista tuote- ja valaistus asiantuntijaa

Tilaa Classic -uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon uusimmista tarjouksista, kampanjoista, kilpailuista ja vinkkejä valaistukseen ja kiinteistönhoitoon