1985

Lemkem perustettiin vuonna 1985 koko Suomessa toimivaksi, palvelevaksi kiinteistönhoidon tukuksi ja valaistuksen erikoisliikkeeksi. Nykyään yrityksen toinen keskeinen liiketoiminta-ala on myös uusiutuva energia

1 M

Noin miljoona suomalaista kulkee ja elää päivittäin Lemkemin asentamien valonlähteiden alla ja olemme Suomen 6. suurin valaistustoimittaja. Kokonaistoimittaja meiltä saa myös suunnittelu- ja asennuspalvelut

30%

Toimittamiemme valaistusuudistusten keskimääräinen kiinteistön energiankulutuksen lasku on 30%. Valaistusuudistusten takaisinmaksuaika on tyypillisesti noin 2-3 vuotta. Valaistusuudistus on nopein energiatehokkuus-toimenpide

13

Verkkokauppamme lisäksi asiakkaitamme palvelee 13 alueellista tuote- ja valaistus asiantuntijaa, joilla on kattava kokemus kaikentyyppisten kiinteistöiden tarvitsemista tuotteista ja hyvinkin laajamittaisista valaistusuudistuksista

Lähes 40 vuotta perinteistä asiakaskeskeistä palvelua, parhaalla ammattitaidolla

Kun Lem-Kem perustettiin Lahdessa vuonna 1985, yrityksen johtavaksi ideaksi tuli ymmärtää asiakkaiden muuttuvia tarpeita. Silloista tuotekatalogia kasvatettiin ja muutettiin asiakkaiden tarpeiden eläessä ja niitä ennakoiden. Myöhemmin tämä ajattelu siirrettiin yrityksen toisen toisen liiketoiminta-alan, uusiutuvan energian ratkaisujen pariin. Tuote- ja valaistustoimittajana olemme ainutlaatuinen monellakin tavalla. Meiltä esimerkiksi saa kokonaisuutena valaistuksen suunnittelu, asennus ja huoltopalvelut varsinaisten tuotteiden lisäksi. Tuomme itse maahan tarjoamamme tuotteet ja meillä on myös omatuotantona Lem-Lux -niminen lamppusarja.

Henkilökohtainen palvelu

Palvelemme teitä 40 vuoden kokemuksella verkossa ja paikan päällä

Nopeat toimitukset omasta varastosta

Teitä palvelee 3000 neliön varasto nopeiden yhteyksien varrella Lahdessa

Asiakaskokemus

Sadat asiakkaamme ovat kulkeneet kanssamme yrityksen perustamisesta saakka

Ympäristö

Energiaratkaisumme ja logistiikkamme säästää co2-päästöjä kymmeniä miljoonia kiloja vuosittain
Voittamaton valikoima

Valikoimamme käsittää yli 3000 eri tuotetta, LED-lampuista valaisimiin ja kiinteistönhoidon perinteisiin tuotteisiin. Pidämme jatkuvasti varastoituna yli 2000 eri tuotetta.


”Sähkön siirtokulutus vähentyi saman tien puolella. Työntekijöiden parantuneen vireystilan myös huomaa, yövuorossa ei väsytä ja työ- ja kotimatkaturvallisuus on kasvanut sen seurauksena.”

Tyytyväinen valaistusasiakas: SSAB tytäryhtiö Tibnorin Maintenance Manager Jari KallioPerheyhtiö

Itsenäinen ja vakavarainen perheyhtiö

Perheyhtiönä meidän on ollut mahdollista tehdä suuriakin liikkeitä hyvin nopeasti. Pitkästä historiastamme huolimatta, tai kenties juuri sen takia, olemme voineet olla kokeilunhaluisia ja implementoida uusimpia teknologioita tarjontaamme asiakkaidemme tarpeiden muuttuessa. Yrityksemme johto on sitoutunutta ja pisimmät palvelusvuoden talossa ovat yhtä vanhoja kuin talo itse.

Nopeat toimitukset omasta varastosta

Palvelukokonaisuutemme on on räätälöity asiakkaiden tarpeita varten. Alueelliset tuote- ja valaistusasiantuntijamme ovat aina valmiita auttamaan ja tulemaan tarvittaessa paikan päälle kartoittamaan kiinteistön tarpeet, esimerkiksi valiten mahdollisimman ympäristöystävälliset huoltotuotteet ja kemikaalit ja mahdollisimman paljon energiaa säästävät valaisimet.

Energiatehokkuus ja vastuullisuus

Kun Lem-Kem perustettiin Lahdessa vuonna 1985, yrityksen johtavaksi ideaksi tuli ymmärtää asiakkaiden muuttuvia tarpeita. Silloista tuotekatalogia kasvatettiin ja muutettiin asiakkaiden tarpeiden eläessä ja niitä ennakoiden. Myöhemmin tämä ajattelu siirrettiin yrityksen toisen toisen liiketoiminta-alan, uusiutuvan energian ratkaisujen pariin.