Swep Single MicroPlus moppi 35 cm

Swep Single MicroPlus on yksipuolinen mikrokuitumoppi, jolla on erinomainen puhdistusteho ja erinomainen kestävyys. Swep Single MicroPlus sopii kaikkiin kohteisiin, sairaaloista ja toimistoista hotelleihin ja ravintoloihin. Soveltuu käytettäväksi kuivana tai nihkeänä. Erinomainen taso- ja pystypintojen pyyhintään. Värikoodausmahdollisuus vakiona.

Tuotetunnus (SKU): 90866 Osasto: Avainsana tuotteelle

Kuvaus

  • Tehokkuus: Swep Single MicroPlus mopin mikrokuitunukka on tehokkuudessaan omaa luokkaansa. Sen kosteudenluovutus- sekä lianirrotus- ja liankantokyky ovat vertaansa vailla.
  • Ympäristöystävällisyys: Swep Single MicroPlus mopeille on myönnetty Pohjoismainen ympäristömerkki eli Joutsenmerkki, joka kertoo paitsi tuotteen ympäristöystävällisyydestä myös sen laadusta.
  • Ergonomia: Swep Single MicroPlus liukuu alhaisen kitkan ansiosta kevyesti pinnalla, mikä vähentää kehon kuormitusta. Erinomainen esimerkiksi pöytäpintojen ja valkotaulujen sekä muiden laajojen pintojen ergonomiseen pyyhintään.
  • Käyttö: Käytetään Swep Classic tai Duo levykehyksen kanssa. Soveltuu käytettäväksi kaikissa käyttöympäristöissä. Maksimipesulämpötila 95°C, pesua suositellaan 60°C lämpötilassa. Esipuhdista moppi ennen pesua.

Tekniset tiedot

Perustiedot
Valmistajan tuotekoodi: 143833
Muut tiedot
Pakkauskoko: 10 kpl/ltk
Paino: 0,25 kg (kilogramma)

Saatat myös pitää...