Tukos-Tuomas bio 5 L

Hinta / 1 L

TUKOS-TUOMAS BIO hajottaa putkistoihin ja viemäreihin kerääntyneet rasvat ja viemärilietteet ja estää näin epämiellyttävien hajujen muodostumisen. Sisältää luonnossa esiintyviä mikro-organismeja, jotka muodostavat viemärin seinämään pitkäaikaisen suojaa antavan biologisen kalvon.

Tuotetunnus (SKU): 30109-2 Osasto:

Kuvaus

TUKOS-TUOMAS BIO hajottaa putkistoihin ja viemäreihin kerääntyneet rasvat ja viemärilietteet ja estää näin epämiellyttävien hajujen muodostumisen.
TUKOS-TUOMAS BIO sisältää luonnossa esiintyviä mikro-organismeja, jotka muodostavat viemärin seinämään pitkäaikaisen suojaa antavan biologisen kalvon. Kalvon entsyymit hajottavat tehokkaasti rasvoja ja pitävät ne juoksevassa muodossa.

Käyttökohteita mm.: ravintola- ja laitoskeittiöt, kauppaliikkeet, marketit ja leipomot sekä elintarviketeollisuus.

Käyttöohje: TUKOS-TUOMAS BIO annostellaan suoraan viemäriin rasvojen määrästä ja viemärin koosta riippuen 400 – 600 ml/viikko. Kohteissa, joissa viemäriin joutuu erittäin suuria rasvamääriä, esim. suurkeittiöt, annostus on noin 1 l/viikko.

TUKOS-TUOMAS-viemärinaukaisuaineet avaavat tehokkaasti rasvoista, keittiöjätteistä, hiuksista, paperista, saippuasta, öljyjäänteistä ja muista jätteistä aiheutuvat viemäritukokset. TUKOS-TUOMAS puhdistaa hajulukon ja viemärin sekä poistaa epämiellyttävät hajut. Tukkeumat voidaan ennaltaehkäistä käyttämällä säännöllisesti TUKOS-TUOMAS-viemärinaukaisuaineita.

Tekniset tiedot

Muut tiedot
Pakkauskoko: 3 x 5 L
pH-arvo: 9 – 10

Saatat myös pitää...