24.8.2023

Loisteputkien aikakausi päättyy 24.8 eli tämän viikon torstaina.

8 miljoonaa

Tällä hetkellä Suomessa on arvioiden mukaan jopa 8 miljoonaa vaihtamatonta loisteputkea ja pienoisloistelamppua.

Loisteputkien aikakausi päättyy 24.8 eli tämän viikon torstaina.

Enää on vain muutama päivä aikaa Suomen yleisimpien valonlähteiden valmistuksen ja maahantuonnin loppumiseen. Loisteputkien aikakausi päättyy 24.8 eli tämän viikon torstaina. Tällä hetkellä Suomessa on arvioiden mukaan jopa 8 miljoonaa vaihtamatonta loisteputkea ja pienoisloistelamppua. LED-siirtymä on edessä kaikilla, mikä on energiankulutuksen kannalta varsin positiivista.

Tämän päivän pörssisähkön 0,7 €/kWh hinnalla 100 loisteputken vuoden käyttö 12 h päivässä maksaisi 17 000 €. Maltillisemmalla 0,15 €/kWh hinnallakin puhutaan lähes 4000 € kuluista vuositasolla. Energian kustannussäästöt LED-valaistuksella ovat usein noin 60 %, valon laadun parantuessa samalla huomattavasti.


Viimeiset loisteputket ja pienloistelamput myydään nyt!

Kustannuspaineet kiinteistönomistajille ovat kuitenkin rankkoja ja kaikilla ei ole tällä hetkellä mahdollisuutta investoida valaistusuudistukseen. Tästä syystä Lahden varastomme onkin ladattu yleisimmillä laadukkailla pienoisloistelampuilla ja T5 ja T8 -putkilla. Tavara liikkuu kuitenkin nopeasti ja nyt varastosta löytyvät tuotteet ovat tosiaan viimeisiä, joita koskaan enää saamme.


Poistotuotteita edullisin ja putoavin hinnoin

Tulevaisuus voi olla valaistuksen osalta LED-valaistuksen kirkas ja energiatehokas, mutta se voi myös olla taloudellisesti järkevä. Olemme lisänneet verkkokauppaamme uuden ALE-osion, josta on löydettävissä edullisia poistotuotteita putoavin hinnoin! Nyt on oiva tilaisuus hankkia tarvittavat valaisimet ja valonlähteet edullisesti.

Mikäli olet sähköurakoitsija tai suunnittelija, ota yhteyttä classic@lemkem.fi ja aktivoimme sinulle urakoitsijatunnukset!

10 000 MWh säästettyä energiaa

Säästimme 10 000MWh asiakkaidemme energiaa vuonna 2021

100% kasvu energiaratkaisuissa

Toteuttamiemme uusiutuvan energian projektien määrä kasvaa 100% / vuosi

2-10 vuoden takaisinmaksuaika

Toteuttamiemme energiaprojektien takaisinmaksuaika on n. 2-10 vuotta

90% Net promoter score (NPS)

Asiakkailtamme saamamme luottamus on meille kaikki kaikessa

Tilaa uutiskirje ja kuulet ensimmäisenä mitä uusiutuvan energian kentällä tapahtuu!

Lem-Kem #Energiapodium -uutiskirje on jokaisen kiinteistönomistajan ja päättäjän ykköslähde uusiutuvan energian saloihin ja viimeisimpiin käänteisiin.

    Sun shining in woods

    Aloita energiamatkasi!