Pienoisloistelamput ja Loisteputket poistuvat EU-markkinoilta 2023

Nyt on aika sanoa hyvästit pölyisille pienloistelampuille ja loisteputkille, sillä nyt on aika siirtyä valaistuksen uuteen aikaan. EU:n RoHS-direktiivi on rajoittanut elohopeaa sisältävien valonlähteiden maahantuontia ja valmistusta EU-alueella hyvin radikaalisti vuonna 2023. Julkisten tilojen, yrityskiinteistöjen ja maatilojen yleisimmät valonlähteet; pienoisloistelamput ja loisteputket poistuvat kokonaisuudessaan 2023 aikana.

Pienoisloistelamput poistuivat jo 24.2 ja loisteputkien aika päättyy 24.8.

Nyt EU-alueella olevat varastot ovat viimeisiä, joita koskaan tulee. Siirtymä LED-valaistukseen on edessä kaikilla. Huoleen ei kuitenkaan ole syytä, koska LED-valaistus mahdollistaa jopa 60% sähkön säästöt kiinteistönomistajalle perinteisiin valonlähteisiin verrattuna.

Valaistuksen uusi aika – Opple Human Centric Lighting

Valaistuksen uusi aika on nyt täällä, jonka keskiössä ovat sen käyttäjät. Vietämme noin 90 % ajastamme ilman auringonvaloa, ja tämä korostuu entisestään syksyn ja talven tullen. Mikä ratkaisuksi? OPPLE:n Human Centric Lighting on valaistussuunnittelu ja sovellus, joka parantaa ihmisen psykologista ja fysiologista tilaa sekä tuo samalla säästöjä niin energiankulutukseen kuin sähkölaskuun. Lisäksi OPPLE:n Human Centric Lighting (HCL) -ominaisuuden ansiosta kiinteistön käyttäjät voivat hyötyä luonnollisesta päivänvalosta sisätiloissa.

Ihmiskeskeisen valaistuksen käyttöönotto ei ole koskaan ollut näin helppoa!

OPPLE:n ratkaisuilla pystymme tarjoamaan täysin automatisoidun HCL-järjestelmän, joka on täydellinen valinta esimerkiksi toimistoihin, kouluihin, työtiloihin ja julkisiin tiloihin. Kiinnostuitko ja haluatko kuulla lisää? Ilmoittaudu mukaan webinaariin alla olevasta painikkeesta!

Valoa oikeaan aikaan ja paikkaan Human Centric Lighting:n avulla

Mikä Human Centric Lighting (HCL) on? HCL, suomeksi ihmiskeskeinen valaistus, on valaistusratkaisu, joka jäljittelee luonnollista päivänvaloa ja ohjaa ihmiskehon toimintoja. Se parantaa esimerkiksi kiinteistön käyttäjien suorituskykyä, mukavuutta, terveyttä ja hyvinvointia.

Miksi juuri OPPLE Human Centric Lighting?

Number one ball

Edistä hyvinvointia ja paranna viihtyvyyttä

Valaistus on erittäin tärkeässä roolissa esimerkiksi hyvinvointimme kanssa. Valaistuksella voidaan edistää keskittymiskykyä ja valppautta sekä lisätä tuottavuutta.

Number two ball

Optimoi ja hallitse valaistusta tehokkaammin

Älykkäiden valaistusratkaisujen integrointi optimoi energiatehokkuutta, tarjoaa paremman hallinnan ja edistää mukautuvampaa työtilaa sen käyttäjille.

Number three ball

Edistä kestävyyttä ja energiatehokkuutta

LEDit ovat mullistaneet valaistuksen pidentämällä valaisimien käyttöikää, vähentämällä energiankulutusta ja vähentämällä sen huoltotarvetta huomattavasti.

Käytämme valaistusprojekteissamme Opplen valaisimia ja ratkaisuja

Opplen valaistustuotteitta voidaan käyttää missä tahansa. Valaisimien asennus on äärimmäisen yksinkertaista ja nopeaa sekä kaikkia valaisimia voidaan ohjata OPPLE Smart Lighting -sovelluksella. Ylimääräisiä johtoja, liittimiä, yhdyskäytäviä, palvelimia tai ohjaimia ei tarvita.

Sisävalaistus

Paneeleista ja spoteista highbay ja vedenpitäviin sisävalaisimiin. Laaja valikoima helposti asennettavia tuotteita ja ratkaisuja kiinteistösi sisävalaistukseen!

Ulkovalaistus

Valonheittimistä ja katuvaloista pylväiden yläosiin ja pollareihin. OPPLE Lighting tarjoaa kiinteistöllesi laajan valikoiman ulkovalaisimia, jotka sopivat ympäristöönne.

Opple älyvalaistusjärjestelmä

Valaistusuudistukset toteutetaan älykkäällä Bluetooth BLE -ohjatulla LED-teknologialla, jolloin kiinteistön energiansäästö paranee entisestään auringonvalon tai liikkeen mukaan säätyvien sensorien avulla.

Vuosi 1985

Lemkem perustettiin 1985 koko Suomen alueella toimivaksi kiinteistönhoidon tukuksi

Noin 1 miljoona

Noin miljoona suomalaista elää päivittäin asentamiemme valonlähteiden alla

30%

Toimittamiemme valaistusuudistusten keskimääräinen energiankulutuksen lasku

13 asiantuntijaa

Verkkokauppamme lisäksi asiakkaitamme palvelee 13 alueellista tuote- ja valaistus asiantuntijaa

Tilaa Classic -uutiskirje

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisten joukossa tiedon uusimmista tarjouksista, kampanjoista, kilpailuista ja vinkkejä valaistukseen ja kiinteistönhoitoon