Philips TOWNTUNE LED64-4S/740

Philips TownTune LED 64-4S/740 on nykyisiin ja skaalattaviin kaupunkiympäristöihin suunniteltu valaisin, joka tarjoaa kaikki uusimmat innovaatiot valaistuksen tehokkuuden, valonlaadun ja yhteyksien suhteen.

Tuotetunnus (SKU): BDP260-DW10 Osasto:

Kuvaus

TownTune on nykyisiin ja skaalattaviin kaupunkiympäristöihin suunniteltu valaisinperhe, joka tarjoaa kaikki uusimmat innovaatiot valaistuksen tehokkuuden, valonlaadun ja yhteyksien suhteen. Philips TownTune -tuoteperheessä on kolme jäsentä: keskeinen pylvään pää, asymmetrinen asennussovitinversio ja versio, jossa on pidennettävä liikkuva valaisinvarsi pylvään päähän. Kaikkia näitä voi räätälöidä erilaisilla runkomuodoilla ja lisävarusteena saatavilla olevalla koristerenkaalla (kaksi värivaihtoehtoa). Tämän monipuolisuuden ansiosta voit luoda erottuvan valaistusratkaisun, joka luo kaupungille omanlaisensa identiteetin.

Valaisinperheen valaisimissa käytetään myös Philipsin huoltotunnisteita. Ne ovat QR-koodeja, jotka helpottavat asennusta ja ylläpitoa. Niiden avulla voit myös luoda oman digitaalisen kirjaston valaistusresursseistasi ja varaosistasi. TownTune hyödyntää myös Philips LEDgine -optimoitua valaistusratkaisua, mikä takaa sen, että kaduillasi on aina oikea määrä oikein suunnattua valoa.

Koska TownTune on myös System Ready (SR) -yhteensopiva, se soveltuu myös tulevaisuuden käyttövaatimuksiin: voit yhdistää sekä erillisiin että kehittyneisiin valaistuksenhallintajärjestelmiin ja valaistusohjelmistoihin (esimerkiksi Interact City).

Tekniset tiedot

Rakenne
Materiaali: Alumiinivalu
Suojausluokka (IP): IP66
Rakenne ja materiaalit
Iskunkestävyys (IK): IK10
Käyttölämpötila (C): -40 – 50C
Valon ominaisuudet
Valotehokkuus (lm/W): 123
Valovirta (lm): 4970
Värilämpötila (K): 4000 K
Värintoistoindeksi (Ra): >70
Väriyhtenäisyys (SDCM): 5
Tehokerroin: 0.9
Perustiedot
Himmennettävä: Kyllä
Jännite (V): 220 -240 V
Teho (W): 40, 5
Muut tiedot
Pakkauskoko: 1
Paino: 9,5 kg (kilogramma)
Mitat: 187 mm (millimetri)

Saatat myös pitää...